SUA Lucreaza cu Aliatii NATO pentru a Preveni Atacuri pe Teritoriile Lor

SUA Lucreaza cu Aliatii NATO pentru a Preveni Atacuri pe Teritoriile Lor

SUA, prin vocea presedintelui Joe Biden, a anuntat ca acum colaboreaza cu partenerii sai din cadrul NATO pentru a preveni posibile atacuri care ar putea avea loc pe teritoriile lor in perioada urmatoare pe masura ce Rusia escaladeaza conflictul din Ucraina in urma infrangerilor serioase suferite pe frontul din sudul tarii.

SUA sustine deasemenea adaugarea de noi membri in Consiliul de Securitate al ONU, sau abolirea dreptului de veto, Joe Biden vorbind in acelasi timp si despre cadavrele ucrainienilor torturati si ucisi de catre armata rusa in izium, locul unui genocid, probabil, mai mare decat cel care a fost descoperit in Bucea deja.

“SUA vor ca războiul din Ucraina să se încheie în condiții echitabile. Decizia de a mobiliza Rusia este o greșeală. Aceasta este o veste proastă pentru ruși. SUA nu vor recunoaște niciodată referendumurile în teritoriile ocupate. Lucrăm îndeaproape cu aliații pentru a preveni un potențial atac asupra NATO.

SUA susțin includerea de noi membri în Consiliul de Securitate al ONU și abolirea dreptului de veto. Nimeni nu a amenințat Rusia sau nu a dorit un conflict. Putin a făcut amenințări nucleare nesăbuite.

Acum gropi comune în Izyum, sunt găsite cadavre cu urme de tortură. Acesta este un război care este îndreptat împotriva existenței statului ucrainean și a poporului ucrainean. Ar trebui să facă sângele să se răcească. Cred că democrația este cel mai mare instrument al umanității. O vom apăra.”