Volodimir Zelenski: Anunt Privind Folosirea Armelor Nucleare de Rusia

Volodimir Zelenski Anunt Privind Folosirea Armelor Nucleare de Rusia

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a facut un anunt extrem de important in legatura cu utilizarea armelor nucleare de catre Rusia in contextul razboiului din Ucraina, asa cum a amenintat Vladimir Putin astazi, el afirmand ca acest lucru este cat se poate de improbabil in momentul de fata.

Volodimir Zelenski afirma ca “lumea” nu va lasa Rusia sa foloseasca arme nucleare in razboi, el afirmand ca amenintarea cu armele nucleare poate fi folosita pentru a invada orice tara din Europa, deci nu trebuie lasata Rusia sa isi puna in aplicare planurile pentru a cuceri tarile din apropierea sa, ori altele din Uniunea Europeana.

“„Nu cred că lumea îl va lăsa pe Putin să folosească arme nucleare”. Președintele Volodymyr Zelensky a declarat pentru Bild că nu crede că Rusia va folosi arme nucleare în Ucraina; el nu exclude cu totul posibilitatea, totuși.

În orice caz, Zelensky crede că lumea nu ar trebui să cedeze amenințărilor lui Vladimir Putin. „Mâine, Putin poate spune: „Pe lângă Ucraina, vrem și o parte din Polonia, altfel vom folosi arme nucleare”. Nu putem fi de acord asupra unor astfel de compromisuri”, a spus Zelensky.”