DACIA Duster: Noile SCHIMBARI Oficiale Facute pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster Noile SCHIMBARI Oficiale Facute SUV Romanesc

DACIA Duster, cel mai bine vandut SUV al companiei din Romania, dar si unul dintre cele mai bine vandute din Europa, are parte de noi schimbari anuntate in mod oficial de catre cei de la DACIA, si vorbim despre vesti foarte bune pentru cei interesati sa cumpere noua masina acum.

DACIA Duster a aparut in cadrul Paris Motor Show cu unele modificari interesante, chiar daca un facelift a fost facut pentru SUV cu doar cateva luni in urma, insa cei de la DACIA au aratat masina cu noul logo integrat mai peste tot, insa si cu o serie de alte modificari pentru caroserie.

In baza aspectului masinilor Duster pe care DACIA le-a adus la Paris, se observa ca in grila automobilelor nu mai exista insertii cromate, ci unele albe, iar acel crom se mai regaseste doar pentru portbagaj, acolo unde este integrat si noul logo care este vizibil pe toate masinile brand-ului acum.

Duster are guri de aerisire dreptunghiulare si logo-ul implementat diferit in ecran, conform masinilor care au fost expuse la Paris Motor Show, iar cei care vor un sistem multimedia mai bun, au acum disponibila ca echipare standard un ecran multimedia tactil cu diagonala de 8 inch.

DACIA Duster mai are deasemenea harti europene actualizate oferite in versiunea Journey, iar oglinzile sunt acum electrice, si se pliaza singure, asta in timp a fost implementat in sfarsit un senzor de ploaie ca optiune pentru aceste modele ale SUV-ului care sunt oferite de catre compania romaneasca.