Uniunea Europeana va Impune Noi Sanctiuni Rusiei

Uniunea Europeana va Impune Noi Sanctiuni Rusiei

Uniunea Europeana pregateste un nou set de sanctiuni impotriva Rusiei, ministrii tariloe din comunitate ajungand la un acord cu privire la ceea ce urmeaza sa fie impus din nou impotriva Rusiei, cel mai probabil abia in cursul lunii octombrie, iar asta pentru ca atunci va avea loc din nou o intalnire intre ei.

Uniunea Europeana va livra deasemenea si mai multe arme Ucrainei, o masura care cu siguranta va fi apreciata de catre regimul de la Kiev, iar asta pentru ca e nevoie in continuare de si mai mult ajutor pentru ca Ucraina sa poata face fata constantelor atacuri care sunt lansate de catre Rusia impotriva sa.

“Miniștrii UE au convenit asupra noilor sancțiuni Rusiei și a mai multor arme pentru Ucraina. Miniștrii au convenit să elaboreze un al optulea pachet care vizează sectoare mai relevante ale economiei ruse și persoanele responsabile pentru războiul din Ucraina, a declarat diplomatul UE Borrell, relatează Reuters.

De asemenea, miniștrii au convenit să sporească livrările de arme către Ucraina. Pachetul ar putea fi oficializat în octombrie la următoarea întâlnire a miniștrilor.”