Volodimir Zelenski Reactioneaza dupa Mobilizarea Anuntata de Rusia

Volodimir Zelenski Reactioneaza dupa Mobilizarea Anuntata de Rusia

Volodimir Zelenski vorbeste cu soldatii armatei sale dupa ce Rusia a anuntat mobilizarea partiala si lauda victoriile de pana acum, afirmand ca armata sa ar trebui sa ramana in continuare foarte concentrata pe ceea ce face, si sa nu dea importanta informatiilor din Rusia vis-a-vis de mobilizare.

“Pozițiile noastre sunt clare și bine cunoscute. Doar asta ar trebui să ne intereseze. Nu ceea ce sună undeva, ci care este sarcina noastră. Deci, să menținem presiunea. Să păstrăm unitatea. Să apărăm Ucraina.

Ne eliberăm pământul. Și nu dăm niciun semn de slăbiciune. Foto: Danylo Pavlov, Kostiantyn Liberov și Vlada Liberova, Yakiv Liashenko, Oleg Palchyk, Viktoriya Yakymenko, Evgeniy Maloletka. Situația din prima linie indică clar că inițiativa aparține Ucrainei.

Apărătorii noștri îndeplinesc cu mare atenție și cu mult curaj sarcinile stabilite de comandanții lor. Astăzi, aș dori să remarc în mod special cea de-a 81-a brigadă separată de asalt aeropurtată pentru curajul său în eliberarea așezărilor din regiunea Donețk. Și, de asemenea, a 93-a brigadă mecanizată separată – pentru apărarea eroică a lui Bakhmut și Soledar. Mulțumesc!

Mulțumire tuturor eroilor noștri! Mai mult sprijin pentru Forțele Armate ale Ucrainei, mai mult sprijin pentru informații, mai mult sprijin pentru Forțele de Operațiuni Speciale, mai mult sprijin pentru Serviciul de Securitate al Ucrainei, pentru Garda Națională, pentru poliție, pentru polițiștii de frontieră – pentru toți cei care trec treptat restabilirea integrității noastre teritoriale.

Slavă tuturor celor care ne apără statul! Slavă oamenilor noștri frumoși! Glorie Ucrainei!”