Kaufland: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii din Romania, ce Ne Ofera

Kaufland Mesajul IMPORTANT Clientii Romania Ofera

Kaufland le transmite tuturor clientilor romani din intreaga tara un mesaj foarte important pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre vesti foarte bune, iar asta deoarece daca decidem sa facem un card de fidelitate, avem benefici imari.

Kaufland spune ca pentru clientii care folosesc Kaufland Card exista in momentul de fata promotii personalizate in baza cumparaturilor pe care le fac in oricare dintre magazinele din toata tara, iar asta pentru ca in baza lor putem cumpara chiar ceea ce ne intereseaza din locatii.

Conform celor de la Kaufland Romania, promotiile care sunt oferite prin Kaufland Card, sunt disponibile pentru vizualizare inclusiv in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca oricine poate sa profite de ele daca este interesat, si exista destule pe care le putem activa oricand.

Kaufland Romania nu e singurul mare lant de hypermarket-uri care are promotii de acest gen disponibile in toata Romania in momentul de fata, astfel ca puteti sa va uitati dupa oferte bune inclusiv la alte companii care au promotii in magazinele din toata tara in momentul de fata, daca doriti.

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.

Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață. S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.