DIGI RCS & RDS Ofera GRATUIT 3 Beneficii Importante pentru Milioane de CLienti

DIGI RCS & RDS Gratuit Clientilor Acces DIGI Online DIGI Storage Router Wi-Fi

DIGI RCS & RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, are pentru clientii sai din toata tara o veste excelenta in momentul de fata, iar asta pentru ca a dezvaluit ce anume primesc gratuit romanii care aleg abonamentul de internet Fiberlink 1000.

DIGI RCS & RDS ofera acest abonament pentru romanii care sa vor sa beneficieze de viteze de pana la 1000 Mbps pentru internetul fix in propriile case, iar daca fac acest lucru, atunci primesc in mod gratuit trei beneficii foarte importante: DIGI Online, 50 GB de spatiu in DIGI Storage si un router gratuit.

Stiti deja ca DIGI Online e platforma de streaming a celor de la RCS & RDS, ea permitand vizualizarea catorva filme si a multor canale TV, in timp ce DIGI Storage e platforma cloud, dar routerul gratuit e oferit in cazul alegerii ofertei pentru sistemul WiFi mesh pe care compania il ofera acum.

RCS & RDS le da romanilor posibilitatea de a-si acoperi toata casa cu o retea WiFi multumita sistemului WiFi mesh, iar daca aleg sa-l comande, atunci primesc un router gratuit ca parte a unei promotii curente, iar al doilea, pentru completarea sistemului, este oferit la pretul de 3 LEI pe luna.

DIGI RCS & RDS ofera aceste trei beneficii importante pentru oricare dintre clientii din Romania care aleg abonamentul Fiberlink 1000, asta in timp ce pentru cel 500 sunt oferite doar 2 beneficii, fiind exclusa oferta pentru sistemul WiFi mesh de catre compania romaneasca.

Primul router Mesh este gratuit cu netul Fiberlink 1000. Comandă-le pe ambele, iar gratuitatea pentru primul router se va regăsi pe factura ta DIGI. Cu WIFI 6, viteza wireless e maximă, iar acoperirea de încredere. Doar 3 Lei/lună.