Volodimir Zelenski Avertizeaza Rusii Trimisi la Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski Avertizeaza Rusii Trimisi la Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski le vorbeste rusilor despre ceea ce se intampla in Ucraina, si le cere sa lupte impotriva lui Putin pentru a forta Kremlinul sa renunte la mobilizare, sau sa se impotriveasca fortarii oamenilor sa fie trimisi la razboi in tara invadata, acolo unde ii asteapta o moarte aproape sigura.

Volodimir Zelenski le vorbeste rusilor dupa ce Vladimir Putin a tinut un discurs in care aproape anunta ca Rusia ar urma sa fie invadata de catre occident daca nu apara teritoriile invadate in Ucraina, ceea ce desigur ca nu are vreo legatura cu realitatea.

“Voi explica rușilor în rusă ce se întâmplă.

55 de mii de soldați ruși au murit în acest război în șase luni. Zeci de mii sunt răniți și mutilați. Vreau mai mult? Nu? Apoi protestează. Riposteaza. fugi Sau predați-vă captivității ucrainene. Acestea sunt opțiuni pentru a supraviețui.

Decizia Rusiei de a se mobiliza este o recunoaștere sinceră că armata lor de personal, care a fost pregătită timp de decenii să invadeze o țară străină, nu a putut rezista și s-a prăbușit. Și acum, din cauza mobilizării, războiul Rusiei împotriva Ucrainei pentru majoritatea cetățenilor ruși nu este ceva la TV sau pe internet, ci ceva care a intrat în fiecare casă rusă.

Tocmai la puterea ucraineană reacționează conducerea rusă, care își schimbă tactica și încearcă să atragă și mai mulți cetățeni și resurse ruși în război.

Mulțumesc tuturor celor care luptă și lucrează pentru victoria noastră.”