Decizia Kaufland pentru Magazine ce Preturi SPECIALE Are pentru Produse

Decizia Kaufland Magazine Preturi SPECIALE Produse

Kaufland ii anunta oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru magazinele din toata tara in care putem ajunge pentru a-i cumpara produsele, iar asta deoarece a actualizat ofertele campaniei pentru promotii cu “Eticheta galbena”.

Kaufland are pentru clientii din Romana o selectie speciala de produse care pot fi cumparate la preturi neasteptat de bune, ele fiind disponibile la preturi speciale garantate de catre lantul de hypermarket-uri, iar asta pentru ca oricare dintre clienti sa se bucure de preturi mai mici decat de obicei.

Conform informatiilor pe care le puteti vedea mai jos, cei de la Kaufland Romania au 3.000 de produse care sunt disponibile la preturi speciale in toate magazinele, ele fiind oferite la aceste valori chiar si atunci cand preturile la furnizori se modifica independent de lantul de hypermarket-uri.

Kaufland Romania explica mai jos ce inseamna promotiile pentru produsele incluse in campania “Eticheta Galbena”, si daca vreti sa profitati de toate aceste promotii, atunci ar fi bine sa o faceti cat mai repede, inainte ca ele sa dispara, pentru ca sunt modificate in mod constant.

În Kaufland, de 16 ani ne-am făcut o misiune în a avea cele mai bune prețuri și ne-am urmat această promisiune în fiecare moment. Chiar și când prețurile cresc din motive independente de noi, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri.

Am făcut o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu “Eticheta galbenă”, pentru care garantăm cel mai bun preț din piață. Eticheta galbenă este simbolul promisiunii Kaufland.

În cazul în care cumperi un produs din Kaufland marcat cu eticheta galbenă și în maximum 5 zile, de la un alt competitor, un produs identic (brand, sortiment, gramaj), dar cu un preț mai mic, îți oferim un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la produsul cumpărat de la noi (în limita a 10 bucăți).