IMPORTANTA Informare a BANCA Transilvania pentru Romanii din Toata Tara

IMPORTANTA Informare BANCA Transilvania Romanii Toata Tara

BANCA Transilvania le transmite un mesaj important romanilor din toata tara, iar asta deoarece a facut o serie de schimbari importante pentru ceea ce le ofera oamenilor, si asta in conditiile in care are o varietate de servicii de care oricine poate profita, daca este dornic sa faca acest lucru.

BANCA Transilvania le spune clientilor ca au crescut dobanzile la credite pe 3, 6, sau 12 luni de zile, iar asta ne ofera posibilitatea de a economisi exact in ritmul in care dorim, beneficiind in acelasi timp de castiguri pe masura asteptarilor pentru depozitele pe care le facem in aceasta perioada.

Conform celor de la BANCA Transilvania, dobanda pentru depozitul pe 6 luni a crescut de peste 5 ori pentru clientii din Romania, deci asta inseamna ca ne putem bucura de castiguri foarte bune pentru banii pe care decidem sa ii tinem la banca in cadrul depozitelor care pot fi facute.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile cu privire la depozitele bancare pe care le putem realiza, dar e bine sa fim si atenti la ceea ce ofera, si in ce conditii, pentru a fi siguri ca atunci cand vrem sa profitam de dobanzile bune pentru depozite, sa si ne putem bucura de bani.

IMPORTANTA Informare BANCA Transilvania Romanii Toata Tara dobanda depozite

Depozit pe 3, 6 sau 12 luni? Sau chiar 36. Economisești exact în ritmul tău. Hai să afli mai multe aici. Economisirea în lei este acum mult mai atractivă datorită creșterii dobânzilor la depozite. Spre exemplu, de la începutul anului, dobânda pentru depozitul constituit pe 6 luni a crescut de peste 5 ori.

Poți începe să economisești la BT, chiar dacă ești în străinătate. Este bine să ai în vedere faptul că dobânda la depozitele în lei este semnificativ mai mare decât la euro, iar moneda națională s-a dovedit că este stabilă.