IMPORTANT Mesaj al CEC Bank Adus in Atentia Clientilor din Romania

IMPORTANT Mesaj CEC Bank Adus Atentia Clientilor Romania

CEC Bank le transmit milioanelor de clienti din toata Romania, dar si celor care nu ii sunt clienti, un mesaj important despre care ar trebui sa stie, iar asta pentru ca aduce in atentia lor faptul ca in aceasta perioada isi pot face depozite bancare cu dobanzi mult mai avantajoase decat de obicei.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca ofera dobanzi de pana la 7.70% pentru depozitele facute de catre romani in momentul de fata, fie ca este vorba despre cele in LEI, sau in EURO, astfel ca putem sa obtinem sume serioase de bani daca decidem sa profitam de ele acum.

Pe website-ul celor de la CEC exista informatii detaliate cu privire la ceea ce presupune fiecare tip de depozit in parte, iar asta pentru ca puteti vedea defalcat cat procent se ofera in functie de perioada pentru care decideti sa faceti respectivul depozit daca sunteti interesati de bani.

CEC stie foarte bine ca exista foarte multi romani care sunt dornici sa obtina bani din depozitele pe care le fac, insa dobanzile pe care le vedem la aceasta banca sunt oferite si de catre alte banci din Romania, asa ca daca sunteti interesati sa profitati, analizati si ofertele altor banci acum.

Pune bani de-o parte pentru planurile tale importante: avansul la casă, renovarea locuinței, achiziția unui laptop mai bun. Sau pur și simplu, pentru a avea o rezervă pentru vremuri grele. La CEC Bank, te ajutăm cu dobânzi atractive la depozite.

Ai 7,20 % dobândă anuală la depozitul în lei online pe 1 an și 7,70% la cel pe 3 ani constituit online. Banii tăi sunt în siguranță. Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate prin lege, de FGDB. Prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriunde.