Rusia ar Putea Impune Legea Martiala pentru a Interzice Fuga Barbatilor din Tara

Rusia ar Putea Impune Legea Martiala pentru a Interzice Fuga Barbatilor din Tara

Rusia ia in considerare impunerea legii martiale in toata tara pentru a le interzice barbatilor care au varsta de recrutare sa mai paraseasca teritoriul, iar asta in urma numeroaselor informatii conform carora la granitele tarii exista cozi lungi de zeci de kilometri acum.

Rusia ar intentiona sa impuna aceasta restrictie undeva pana in data de 30 septembrie, cand ar urma sa aiba loc un discurs al lui Vladimir Putin in fata Adunarii Federale a Rusiei, astfel ca in urmatoarele zile ar trebui sa aflam daca tot ceea ce spera toata lumea sa nu se intample, se va intampla.

“Rusia are în vedere impunerea legii marțiale, interzicând bărbaților în vârstă de recrutare să părăsească țara. Potrivit presei ruse Verstka, Rusia are în vedere impunerea legii marțiale „dacă Ucraina continuă să atace” teritoriile ocupate pe care Rusia intenționează să le anexeze ilegal.

Potrivit presei, Kremlinul ar putea interzice, de asemenea, bărbaților aflati peste vârstă de recrutare să părăsească Rusia. Mișcarea ar putea fi anunțată înaintea discursului dictatorului rus Vladimir Putin la Adunarea Federală, care, potrivit lui Verstka, este programată pentru 30 septembrie.”