Realitatea Dura Prezentata de Volodimir Zelenski Rusilor Trimisi la Razboi

Realitatea Dura Prezentata de Volodimir Zelenski Rusilor Trimisi la Razboi

Volodimir Zelenski le transmite un nou mesaj extrem de dur rusilor care in aceasta perioada fie au fost mobilizati pentru armata Rusiei, fie fug de mobilizare, prezentandu-le realitatea de pe frontul de lupta, acolo unde soldatii sunt prost pregatiti, inarmati, si ingrijiti de catre comandatii lor.

Volodimir Zelenski le-a cerut intr-o declaratie separata soldatilor rusi sa se predea pentru ca vor fi tratati uman de catre armata ucraineana, ceva ce pana acum s-a cam dovedit a fi adevarat, insa nu poate fi spus acelasi lucru si despre prizonierii de razboi capturati de catre rusi.

Încă o dată vreau să spun rușilor în rusă. Nu a fost o coincidență că mobilizarea criminală declarată de Rusia a fost imediat numită „mobilizare în morminte” de către înșiși cetățenii Rusiei. Comandanților ruși nu le pasă de viața rușilor – trebuie doar să umple spațiile goale lăsate de morți, răniți, cei care au fugit sau soldații ruși care au fost capturați.

Guvernului dumneavoastră nu îi pasă cine va ocupa aceste locuri. Fie tineri IT care nu au servit deloc, fie pensionari care au servit doar în armata sovietică. Momentul cheie a venit pentru tine: chiar acum se decide dacă viața ta se va termina sau nu.

Este mai bine să nu iei o scrisoare de conscripție decât să mori într-o țară străină ca criminal de război. Este mai bine să fugi de mobilizarea criminală decât să fii infirm și apoi să asumi responsabilitatea în instanță pentru participarea la războiul de agresiune.

Este mai bine să ne predăm captivității ucrainene decât să fim uciși de loviturile armelor noastre. Eroismul și grija războinicilor noștri, eforturile pentru independență și dreptate, care au unit tot poporul nostru, nu lasă nici măcar o îndoială că Ucraina va învinge și că toți invadatorii de pe teritoriul nostru vor fi cu siguranță înfrânți.