Vladimir Putin Continua sa faca Schimbari la Nivel Inalt in Armata Rusa

Vladimir Putin Continua sa faca Schimbari la Nivel Inalt in Armata Rusa

Vladimir Putin continua sa faca schimbari la nivel inalt in cadrum Armatei Rusiei, iar asta pentru ca esecurile din razboiul din Ucraina pun tara intr-o situatie extrem de proasta in raport cu felul in care era privita pana acum ca p super-putere a lumii, iar presedintele de la Kremlin vrea sa schimbe situatia radical.

Conform informatiilor venite chiar de la Ministerul Apararii din Rusia, Vladimir Putin a continua sa faca schimbari printre liderii Armatei Rusiei, si nu se va opri prea curand, iar asta pentru ca este nevoie de noi oameni cu abordari noi pentru razboi, dar asta e putin probabil sa schimbe in bine evolutia situatiei in Ucraina.

“Probabil că Putin continuă să abordeze problemele sistemice în cadrul comandamentului superior rusesc prin înlocuirea subordonaților superiori individuali. Institutul pentru Studierea Războiului raportează că funcțiile deținute de conducerea militară rusă înaltă continuă să se schimbe, ceea ce ar putea indica faptul că Vladimir Putin continuă să vadă problemele sistemice ca rezultat al deficiențelor personale ale subalternilor superiori.

Ministerul rus al Apărării a raportat pe 24 septembrie că generalul colonel Mihail Mizintsev a fost numit ministru adjunct al apărării și va supraveghea logistica forțelor armate ruse, în locul generalului de armată Dmitri Bulgakov.

„Înlocuirea unor lideri individuali este foarte puțin probabil să rezolve problemele structurale fundamentale din armata rusă”, notează experții.”