Netflix a Facut o Serie de IMPORTANTE Anunturi Oficiale pentru Toti Abonatii

Netflix Facut Serie IMPORTANTE Anunturi Oficiale Toti Abonatii

Netflix a facut o serie de anunturi importante pentru abonatii sai din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere incercand sa aduca in atentia oamenilor atat o serie de schimbari facute, cat si o serie de noutati legate de lansarile pe care le pregateste in urmatoarele luni.

Netflix a anuntat in primul rand ca si-a actualizat aplicatiile pentru iOS si Android, noile versiuni ale acestora avand rezolvate probleme, avand imbunatatite performantele, insa in cazul primului sistem exista so schimbari pentru galeria in care sunt afisate filmele si serialele pe care le putem vedea.

Sezonul 5 al The Crown a fost anuntat in mod oficial deasemenea de catre cei de la Netflix, el urmand a fi disponibil incepand cu data de 9 noiembrie, astfel ca toti fanii care asteptau sa vada cum va continua povestea familiei regale britanice in serialul platformei de streaming, mai au putin de asteptat.

Extraction 2 are parte deasemenea de un prim trailer lansat de catre Netflix, Chris Hemsworth fiind in prim plan in cadrul acestuia, fara a fi confirmata o data de lansare pentru film, se confirma totusl faptul ca filmarile au inceput de ceva vreme la continuarea filmului foarte popular.

Mentineti aplicația actualizată pentru a obține cea mai recentă experiență Netflix pe iPhone și iPad. Știm că aveți alegeri. Obțineți cea mai bună experiență pentru a vă bucura de hituri recente și clasice atemporale cu cea mai recentă actualizare Netflix pentru telefonul și tableta dvs.

În această versiune, am adus îmbunătățiri ale galeriei, astfel încât să fie mai ușor să găsiți lucrul perfect de vizionat.