E.ON: Serviciul Special pe care il Ofera in Romania pentru Clienti

E.ON Serviciul Special Ofera Romania Clienti

E.ON, una dintre companiile cu milioane de clienti care beneficiaza de electricitate, sau gaze naturale, are pentru toti dintre ei un serviciu special foarte important despre care nu toti stiu, iar asta pentru ca nu e ceva care sa fie promovat special in randul clientilor, dar este ceva foarte important, in final.

E.ON le permite clientilor din toata Romania sa transmita indexul autocitit pentru electricitate si gaze naturale prin SMS la companie astfel incat el sa fie inregistrat, fara a mai fi necesara transmiterea prin aplicatia MyLine, sau prin intermediul platformei online care ne ofera posibilitatea de a transmite indexul citit la contor.

Puteti vedea mai jos explicatia celor de la E.ON Romania cu privire la acest serviciu care este oferit, dar si imaginea care ne prezinta cum anume putem forma mesajul pe care il putem trimite la companie impreuna cu indexul pentru a o notifica in legatura cu acel consum inregistrat de noi in ultima luna.

E.ON Romania ofera aceasta modalitate ca una dintre cele 5 disponibile pentru a transmite indexul autocitit pentru a nu primi facturi care sa nu reflecte realitatea in ceea ce priveste consumul nostri, si e bine sa transmiteti indexul constant pentru a nu primi regularizari care sa aiba sume mari de plata.

Serviciul de transmitere a indexului autocitit este gratuit pentru toți clienții E.ON. Prin transmiterea acestuia lună de lună, factura emisă va reprezenta consumul real și nu cel estimat. Astfel, nu plătești în plus și nici nu vei avea regularizări negative.

Prin transmiterea lunară a indexului autocitit de pe contor, eviți facturile de estimare și regularizare mari și te asiguri că valorile facturate reflectă consumul realizat. La noi, ai 5 modalități gratuite, prin care poți transmite indexul contorului tău de electricitate și/sau gaze naturale. Poți înregistra rapid indexul în perioada activă de transmitere, printr-un mesaj la 3730 cu textul: INDEX cod încasare 9999.

E.ON Serviciul Special Ofera Romania Clienti index sms