ING Bank le da Gratuit Clientilor MacBook-uri, Tablete iPad, Cum le Poti Castiga

ING Bank le da Gratuit Clientilor MacBook-uri, Tablete iPad, Cum le Poti Castiga

ING Bank s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-si bucure clientii din Romania, astfel ca a hotarat sa dea gratuit o serie de surprize extrem de interesante pe care oricare dintre cei care ii folosesc serviciile le poate primi daca respecta conditiile de participare la promotia care este in plina desfasurare.

ING Bank le spune romanilor ca le da gratuit mai multe MacBook Air, GoPro Hero 9, sau tablete iPad, deci o varietate de premii extrem de interesante, si nu tocmai ieftine, iar pentru a le castiga nu trebuie sa facem chiar atat de multe, dupa cum puteti vedea si mai jos in explicatia data de banca.

In cadrul website-ului celor de la ING Romania exista 12 mesaje cu informatii utile despre buget, credite, economii si investitii, iar in ele sunt ascunsi 12 “pixelei” pe care ar trebui sa ii gasim pentru a avea sansa de a ne inscrie in cadrul promotiei pe care o desfasoara acum banca.

ING Romania spune ca dupa ce descoperim “pixeleii”, trebuie sa ne inscriem prin website-ul sau confirmand si ceea ce am descoperit, iar pana pe data de 2 octombrie avem ocazia de a face acest lucru, aceasta fiind data limita dupa care concursul se va incheia, si vor fi alesi castigatorii.

Vânează pixeLEII și poți să câștigi unul dintre cele 4 MacBook Air, 5 GoPro Hero 9 sau 6 Apple iPad. Ce trebuie să faci? Am ascuns 12 pixelei cu 12 mesaje utile legate de buget, credite, economii și investiții.

Găsește-i în textele de pe website, apoi întoarce-te aici și scrie/arată într-un comentariu mesajul și codul unic pe care le descoperi la click sau tap. Mai multe comentarii cu mesaje diferite, mai multe șanse de câștig! Campania ține până pe 2 octombrie. Găsești regulamentul în primul comentariu. Să înceapă vânătoarea!