Volodimir Zelenski Ataca Dur Mobilizarea Criminala Derulata de Rusia

Volodimir Zelenski Ataca Dur Mobilizarea Criminala Derulata de Rusia

Volodimir Zelenski critica deschis si dur mobilizarea criminala pe care o desfasoara Rusia in momentul de fata impotriva propriilor cetateni, dar si care este prezentata de catre el doar ca avand menriea de a prelungi suferinta ucrainienilor, dar si a destabiliza lumea pentru a extermina barbatii popoarelor indigene din tara sa.

Volodimir Zelenski ii lauda pe locuitorii din Daghestan pentru faptul ca au avut curajul de a lupta impotriva mobilizarii pe care Federatia Rusa o desfasoara in momentul de fata, iar asta pentru ca imagini din regiune confirma faptul ca oamenii refuza sa devina carne de tun pentru armata rusa.

“Mobilizarea criminală este folosită de Rusia nu numai pentru a prelungi suferința oamenilor din Ucraina și pentru a destabiliza și mai mult lumea, ci și pentru a extermina fizic bărbații – reprezentanți ai popoarelor indigene care trăiesc în teritoriile controlate până acum, temporar, de Federația Rusă.

Vedem că oamenii, în special, în Daghestan, au început să lupte pentru viața lor. Vedem că încep să înțeleagă că aceasta este o problemă a vieții lor. Luptă pentru a te asigura că copiii tăi nu sunt trimiși să moară – toți cei care pot fi luați de această mobilizare criminală rusă. Pentru că dacă veți veni să ne luați viața copiilor – vă spun ca tată – nu vă vom lăsa în viață. Vreau să subliniez încă o dată: există o cale de ieșire.

Nu vă supuneți mobilizării criminale. Fugi. Sau predați-vă captivității ucrainene cu prima ocazie. Îi îndemn pe toți prietenii noștri din domeniul informațional să răspândească acest apel. Cu cât mai mulți cetățeni ai Federației Ruse încearcă cel puțin să-și protejeze propriile vieți, cu atât mai devreme se va încheia acest război criminal al Rusiei împotriva poporului Ucrainei.”