DACIA SPECTACULOASA in Imagini care au Surprins Multi Romani

DACIA SPECTACULOASA Imagini Surprins Multi Romani

DACIA a decis sa prezinte imagini cu o masina spectaculoasa pe care nu foarte multi romani se asteptau sa o vada in momentul de fata, dar care vine ca o surpriza extrem de buna pentru ceea ce asteapta lumea de la viitorul companiei romanesti, unul care se anunta a fi stralucitor, dupa cum puteti vedea.

DACIA prezinta mai jos o masina de tip concept pentru care a ales denumirea Maniesto, iar asta pentru ca prin ea vrea sa ne arate la ce aspira brand-ul pentru viitor, cu o masina gandita pentru a avea un design robust si eco-smart, iar multa lume a fost foarte placut impresionata de ceea ce a gandit compania.

SUV-ul decapotabil pe care DACIA Romania l-a conceput are menirea de a-i ajuta pe oameni sa se apropie mai mult de natura, ceva ce probabil ca foarte multi vor aprecia, mai ales ca tot mai multa lume pune accent pe apropierea de natura in aceasta perioada extrem de complicata in intregul glob de ceva vreme.

DACIA SPECTACULOASA Imagini Surprins Multi Romani lateral

DACIA Romania ne arata un concept care are sanse foarte mici de a fi transformat in realitate, totusi, iar asta pentru ca masina in sine nu e tocmai simplu de produs, dar chiar si asa, nu este exclus ca macar unele dintre ideile pe care le vedem prezentate sa fie transformate in realitate la un moment dat.

DACIA SPECTACULOASA Imagini Surprins Multi Romani frontal

Dacia prezintă ultimul său concept car: Manifesto este întruchiparea perfectă a valorilor mărcii Dacia. Este un vehicul simplu, cu un design robust și eco-smart, care va fi apreciat imediat de toată lumea. Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura.

DACIA SPECTACULOASA Imagini Surprins Multi Romani deasupra

Cu acest concept car, cultivăm spiritul de libertate, prin crearea unui mod ușor și accesibil de a ne bucura de aer curat, atât atunci când călătorim în interes de serviciu, cât și atunci când ne relaxăm.