Ministrul Educatiei: ULTIM MOMENT, Anuntul Important Transmis catre Romanii din Tara

Ministrul Educatiei ULTIM MOMENT Anuntul Important Transmis Romanii Tara

Ministrul Educatiei le transmite romanilor din intreaga tara un foarte important anunt oficial despre care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbeste in mod foarte clar despre acuzatiile de plagiat care au fost aduse impotriva sa de catre o cunoscuta jurnalista din Romania, iar mai jos aveti primele sale declaratii pe acest subiect.

Ministrul Educatiei isi sustine nevinovatia in fata acuzatiilor, publicand deasemenea si un citat al unui cunoscut profesor universitar care ar trebui sa ii sustina nevinovatia, insa impotriva sa a fost formulata inclusiv o motiune simpla in Parlamentul Romaniei, astfel ca situatia este foarte departe de a fi rezolvata in momentul de fata.

“Pe cei care îşi doresc cu orice preţ să blocheze legile Educaţiei îi anunţ că nu vor reuşi să facă acest lucru chiar dacă amestecă un subiect de interes pentru milioane de copii şi tineri cu eventuale acuze la nivel personal. Lucrurile sunt total diferite, iar la nivel personal sunt oameni care nu sunt capabili să diferenţieze un îndrumător de lucrări practice sau un caiet de seminar cu o lucrare ştiinţifică.

Un îndrumător de lucrări practice a fost realizat foarte profesionist, respectând toate regulile, în interesul studenţilor. Un îndrumător de lucrări practice cuprinde monograme, cuprinde legi, cuprinde formule şi scheme de calcul, cuprinde diagrame şi tabele care nu pot fi schimbate şi care nu trebuie să fie schimbate. Cei care lansează aceste acuze sunt un fel de habarnişti în domeniul educaţiei.

Este un un mod de lucru specific, respectat întocmai pentru îndrumătoare de lucrări practice, pentru îndrumătoare de proiect şi pentru caiete de seminare, lucrări fără ISBN.

Sunt curios, după ce au fost preocupaţi de o teză de doctorat susţinută în anul 2000, acum sunt preocupaţi de caiete de seminar, sunt convins că vor ajunge la lucrările de control din clasa a şaptea şi sunt convins că vor găsi că la un moment dat am copiat ceva rezolvări dintr-o culegere de probleme sau dintr-un manual de matematică, după care sunt convins că vor găsi şi ceva ciorne de prin şcoala gimnazială.

Toate lucrurile care se pun, se pun în cheie politică, strict politică, strict politicianistă, nicidecum în interesul elevilor şi studenţilor, iar cei care fac asta sunt dintr-o anumită perspectivă analfabeţi puri, dintr-o altă perspectivă analfabeţi funcţionali.”