Anunt IMPORTANT de la Posta Romana, ce Masura a Luat pentru Romani

Anunt IMPORTANT Posta Romana Masura Luat Romani

Posta Romana a anuntat o masura foarte importanta pe care a luat-o pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, una despre care poate ca ar fi bine sa stii daca vrei sa-i folosesti serviciile, iar asta pentru ca a fost anuntat in mod oficial faptul ca livreaza colete cu ATV-urile.

Posta Romana a cumparat patru ATV-uri pentru postasii sai si livreaza cu ajutorul lor colete si trimiteri in zonele greu accesibile din munti, decizia fiind una extrem de buna care va fi de foarte mare ajutor pentru un numar mare de oameni din toata tara.

Patru autovehicule ATV au fost achiziționate de Poșta Română pentru a livra mai ușor, trimiterile, în zone de munte, greu accesibile. Astfel, începând de astăzi, poștașii din județele Alba, Suceava, Bihor și Cluj vor distribui colete pe ATV.

ATV-urile vor oferi versatilitate poștasilor, mai ales pe traseele off-road, În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru și vor simplifica traseele pe care pe care salariații noștri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate. Autovehiculele ATV pe care Poșta Română le deține, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri și capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate și cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg.

“Poșta Română livrează trimiteri în toate colțurile țării. Indiferent că sunt situate în zone greu accesibile, poștașul nostru trebuie să ajungă la toate gospodăriile. Astfel, am identificat subunitățile poștale cu itinerarii inaccesibile pentru alte categorii de mijloace de transport și am achiziționat aceste ATV-uri pentru a fi ajunge mai rapid la clienții noștri, dar și pentru a oferi un real ajutor salariaților companiei”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Cele patru ATV-uri au venit însoțite de patru seturi de echipamente de protecție pentru poștașii conducători (cască, mănuși, genunchiere și veste reflectorizante) și au costat 99.000 de lei + TVA.