LIDL Romania: Notificarea Oficiala Transmisa MILIOANELOR de Romani din Tara

LIDL Romania Notificarea Oficiala Transmisa MILIOANELOR Romani Tara

LIDL Romania a publicat un mesaj oficial extrem de important pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca incearca sa le aduca in atentie romanilor in momentul de fata ceva care este o foarte serioasa problema la nivel global. Cei de la LIDL Romania le vorbesc mai jos romanilor despre faptul ca risipa alimentara poate fi prevenita daca oamenii sunt dornici sa foloseasca toata mancarea pe care o cumpara, sau eventual o gatesc.

LIDL Romania incearca de ceva vreme sa ii convinga pe romanii din intreaga tara sa nu mai faca risipa alimentara in viata de zi, cu zi, ceva ce desigur ca nu este chiar atat de simplu de realizat, insa chiar si asa, masura este una foarte importanta. Astazi este sarbatorita Ziua Internationala de Constientizare asupra risipei alimentare, iar cei de la LIDL Romania au un sfat pentru romanii care vor sa evite sa faca risipa cand gatesc.

LIDL Romania: Notificarea Oficiala Transmisa MILIOANELOR de Romani din Tara

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca planificarea eficienta a stocurilor de produse este una dintre masurile importante pe care le ia compania pentru a reduce risipa alimentara in magazinele sale din toata tara acum. Mai mult decat atat, LIDL Romania confirma deasemenea ca ofera sprijin inclusiv retelei nationale a bancilor pentru alimente din Romania, ceea ce desigur ca este o masura laudabila pe care compania o face acum.

“Astăzi sărbătorim împreună Ziua Internațională de conștientizare asupra risipei alimentare. Noi, Lidl, depunem eforturi zi de zi pentru a combate risipa alimentară: de la planificarea eficientă a stocului nostru de produse, până la sprijinul pe care îl oferim Rețelei naționale a băncilor pentru alimente din România. Cum poți și tu să contribui la combaterea risipei alimentare?”

LIDL Romania explica pe website-ul sau inclusiv cum pot romanii obisnuiti sa faca acest lucru in momentul de fata, si sa contribuie la eforturile globale pentru a se reduce risipa alimentara in momentul de fata, o problema foarte serioasa. LIDL Romania stie foarte bine cat de importante sunt masurile de acest gen, mai ales in contextul in care pandemia de Coronavirus si un razboi foarte complicat inca ameninta intreaga lume, din pacate.

LIDL Romania nu e singurul lant de hypermarket-uri care ofera sfaturi de acest gen pentru oameni, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe, atunci puteti intra in website-urile lor pentru a vedea ce fel de sfaturi ne ofera acum.