Orange Confirma ceea ce da GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange Confirma GRATUIT MILIOANE Clienti Romania

Orange le vorbeste milioanelor de clienti din toata Romania despre ceea ce le da gratuit chiar in acest moment, daca sunt interesati sa profite de ceea ce a hotarat sa ofere pentru ei, iar asta deoarece vorbim despre o promotie speciala care este dedicata clientilor care au cartele prepay.

Orange vorbeste despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania vor primi 10 GB de trafic de internet pentru fiecare euro de credit reincarcat, indiferent daca se alege reincarcarea cu credit, sau o optiune PrePay, ceea ce este o veste excelenta pentru oricare clienti care au nevoie de mai mult internet.

Conform informatiilor pe care Orange Romania le are in website-ul sau, acest bonus se ofera cu o valabilitate de 60 de zile, si se consuma dupa beneficiile care sunt deja disponibile in optiunile pe care le avem, deci nu va fi consumat cu prioritate inaintea traficului de internet din optiune.

Orange Romania explica pe website-ul sau ca o parte din acest bonus poate fi folosit inclusiv in roaming daca avem o optiune prepay de minim 12 euro activa pentru numarul nostru de telefon, deci e bine sa stiti inclusiv acest lucru daca veti dori sa va folositi de trafic pentru a naviga oriunde si oricand.

10 GB bonus pentru fiecare 1€ credit reîncărcat Primești automat câte 10 GB bonus pentru fiecare 1€ credit reîncărcat, fie că alegi reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay. Bonusul se acordă numerelor PrePay care efectuează o reȋncărcare ȋn perioada campaniei şi este valabil 60 de zile.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusul 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat poate fi folosit naƫional cu o opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.