Volodimir Zelenski le Cere Rusilor sa se Revolte Impotriva lui Vladimir Putin

Realitatea Dura Prezentata de Volodimir Zelenski Rusilor Trimisi la Razboi

Volodimir Zelenski transmit un nou mesaj prin care incearca sa atraga atentia minoritatilor din Rusia, cele care au fost vizate cel mai mult de mobilizarea pentru razboiul din Ucraina, vorbind si despre situatia din Daghestan, acolo unde au loc proteste masive din cauza mobilizarii anuntate.

“Mă adresez popoarelor din Caucaz, Siberia și altor popoare indigene din Rusia. Daghestanii nu trebuie să moară într-un război josnic și rușinos al Rusiei. cecenii, ingușii, oseții, circasienii și orice alte popoare care au intrat sub steagul rusesc. În total, aproape 200 de popoare diferite. Știți cine vă trimite pe toți la războiul din Ucraina. Cel care trimite vrea să te facă „cargo 200”.

Si ce doresti? Sunt sigur că vrei să trăiești. Sunt sigur că te-ai săturat să fii mințit. Sunt sigur că știi că este necesar să lupți acum! Vedem că rezistați mobilizării criminale cu care autoritățile ruse vor să acopere eșecul armatei lor regulate și ordinele lor criminale. Luptă pentru a evita moartea!

Apără-ți acum libertatea în străzi și piețe, pentru ca mai târziu să nu fii nevoit să lupți în munți și păduri pur și simplu pentru dreptul tău de a trăi, când autoritățile ruse încep următoarele valuri de mobilizare. Luptă! Și sigur vei câștiga! Rusia nu va primi un nou teritoriu al Ucrainei.

Rusia se va adăuga la catastrofa pe care a adus-o pe teritoriul ocupat al țării noastre. Prețul pe care o persoană din Rusia vrea să continue acest război va fi că întreaga societate rusă va rămâne fără o economie normală, fără o viață decentă și fără respect pentru orice valoare umană.

Se mai poate opri. Dar pentru a opri acest lucru, va trebui să-l oprim pe cel din Rusia care vrea război mai mult decât viață. Viața voastră, cetățeni ai Rusiei. Mâine este încă o zi a luptei noastre, încă o zi pe drumul spre victorie. Ce va fi special pentru noi? Această zi va deveni încă un coc, care ne va aduce mai aproape de siguranța lumii. Până la restabilirea integrității noastre teritoriale. De dragul cui, milioane de ucraineni luptă și practică.

Mâine va avea loc o întâlnire specială a RNBO, așa cum am sunat. Vor fi soluții. Știm cum să reacționăm la spiritele rusești.”