WhatsApp pentru iPhone si Android are o Noua Schimbare SECRETA Prezentata

WhatsApp iPhone Android Noua Schimbare SECRETA Prezentata

WhatsApp pentru iPhone si Android continua sa aiba in secret implementate unele schimbari surpriza care vin sa indeplineasca unele asteptari pe care oamenii le au de la aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca vorbim despre integarea unui sistem care sa permita crearea de sondaje de opinie in cadrul aplicatiei.

WhatsApp a primit de multa vreme cereri pentru a implementa o functionalitate de acest gen pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar ceea ce vedem acum este doar o indeplinire a cererilor oamenilor, sondajele de opinie urmand a putea fi facute in cadrul grupurilor de conversatii din care facem parte.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata sondajele de opinie care urmeaza sa fie disponibile pentru creare in cadrul WhatsApp Messenger, ele putand fi create cu multiple optiuni de raspuns, iar oricare dintre cei care fac parte dintr-un anumit grup vor putea alege oricare dintre optiuni direct in grup.

WhatsApp Messenger va permite publicarea acestor sondaje de opinie ca orice fel de mesaje in cadrul grupurilor de conversatii, ceea ce e perfect normal, astfel ca vom putea raspunde foarte rapid la ele, si vom putea vedea inclusiv ceea ce spun alti oameni in legatura cu mesajele care au fost publicate.

WhatsApp Messenger pregateste inclusiv alte schimbari importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca are multe noutati extrem de interesante despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, ele venind dupa ani, si ani, de zile de cereri facute de catre oameni.

WhatsApp iPhone Android Noua Schimbare SECRETA Prezentata foto sondaje