BRD Romania: IMPORTANTA Hotarare Oficiala Confirmata, ce Trebuie sa Stie Clientii

BRD Romania IMPORTANTA Hotarare Oficiala Confirmata Trebuie Stie Clientii

BRD Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o in Romania, si care vine ca o masura despre care clientii sai ar trebui sa stie, din moment ce a publicat o notificare in legatura cu ceea ce se intampla, conducerea bancii hotarand sa nu mai promoveze fondurile de pensii.

BRD Romania spune ca nici pentru fondul de pensii pentru pilonul 2, cat si pentru cel pentru pilonul 3, nu vor mai fai facute activitati de marketing incepand cu luna octombrie, dar asta nu inseamna ca se va incheia activitatea in ceea ce le priveste, iar asta pentru ca ele vor continua sa functioneze si dupa aceasta data.

Conform informarii de la BRD pe care o aveti mai jos, toate actiunile legate de functionarea fondurilor sale de pensii vor continua, exceptie facand prezentarea catre clienti a aspectelor relevante ale fondurilor de pensii, sau incheierea de contracte de aderare la fondurile de pensii.

BRD spune ca platile catre fonduri de pensii facute prin mandade de direct debit acordate de catre banca vor continua, iar toate contractele de aderare incheiate pana acum vor ramane valide, asa ca nu trebuie sa va faceti vreo grija din acest punct de vedere, pentru ca lucrurile nu se vor schimba.

Începând cu data de 01.10.2022, BRD – Groupe Societe Generale va înceta activitatea de marketing a fondurilor de pensii pentru Fondul de Pensii Facultative BRD MEDIO (Pilonul 3) și Fondul de Pensii Administrat Privat BRD (Pilonul 2), fonduri administrate de către BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA.

Astfel, începând cu această dată, BRD nu le va mai prezenta clienților aspecte relevante ale fondurilor de pensii și nici nu va mai încheia contracte de aderare la fondurile de pensii.

Aderările încheiate până la această dată, prin intermediul BRD, nu sunt impactate, iar plățile către fonduri de pensii setate prin mandate de direct debit acordate BRD, în calitate de prestator de servicii de plată, urmează să aibă loc că și până acum.