Rusia a Luat o Decizie Radicala in Teritoriile Ocupate din Ucraina

Rusia a Luat o Decizie Radicala in Teritoriile Ocupate din Ucraina

Rusia a luat o decizie radicala pe care a pus-o deja in aplicare in teritoriile ocupate din Ucraina, iar asta in ciuda tuturor avertismentelor venite de la lumea occidentala, rusii hotarand sa mobilizeze locuitorii din acele regiuni, si sa ii trimita pe front pentru a lupta impotriva armatei ucrainiene care incearca sa le elibereze.

Rusia trimite, practic, cetatenii Ucrainei sa lupte impotriva propriei armate trimisa sa ii ajute, ei devenind practic “carne de tun” pentru ca armata rusa sa poata descoperi de unde vin atacurile ucrainienilor in fiecare zona, pentru ca e improbabil de crezut ca oamenii obligati sa mearga pe front vor fi eficienti in atacuri.

“Forțele ruse continuă mobilizarea în teritoriile ocupate. Comandamentul Operațional „Sud” al Ucrainei a raportat pe 2 octombrie că forțele ruse își continuă eforturile de mobilizare forțată în teritoriile ocupate. Aceasta include să facă tururi la casele oamenilor și să întocmească liste cu bărbații de vârstă înrolata.

Trecerea prin punctele de control a devenit din ce în ce mai complicată, relatează militarii Ucrainei, deoarece forțele ruse solicită o listă extinsă de documente, efectuează inspecții îndelungate ale vehiculelor, scot gadgeturi, bani și alte obiecte de valoare și refuză adesea să lase vehiculele să treacă.”