Rusia inca Nu Stie care sunt Granitele Regiunilor din Ucraina Anexate

Rusia inca Nu Stie care sunt Granitele Regiunilor din Ucraina Anexate

Rusia afirma ca inca nu stie care sunt granitele regiunilor din Ucraina pe care le-a anexat in urma referendumurilor care au avut loc in cursul saptamanilor anterioare, iar asta pentru ca va continua procesul de consultare pentru a afla pana unde isi poate extinde dominatia, ceva ce vine ca o surpriza pentru multa lume.

Kremlinul a afirmat ca trebuie sa se consulte cu populatia locala pentru a afla care sunt granitele regiunilor din Ucraina pe care considera ca le detine incepand de acum, asa ca ramane de vazut cand anume va anunta cat de departe vrea sa-si impuna dominatia, desi e putin probabil sa o faca pentru mult timp.

“Rusia va consulta localnicii cu privire la „granițele” regiunilor anexate Kherson, Zaporizhzhia. Autoritățile ruse „se consultă cu populația locală” pentru a defini „granițele” regiunilor Herson și Zaporizhzhia, a declarat secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov.

Peskov a spus că nu există totuși planuri de a organiza noi pseudo-referendumuri în aceste teritorii, a raportat postul de știri rus controlat de stat TASS.”