SUA: Ce Avertizari i-a Transmis in Mod Direct Ministrului Apararii din Rusia

SUA Ce Avertizari i-a Transmis in Mod Direct Ministrului Apararii din Rusia

SUA a dezvaluit ce avertizari i-a transmis in mod direct ministrului Apararii din Rusia, Sergei Shoigu, unul dintre principalii oameni care iau decizii in plin razboi in Ucraina in momentul de fata, spunandu-i acestuia sa nu foloseasca arme nucleare, ceva de care foarte multa lume se teme in momentul de fata.

LLoyd Austin, ministrul apararii din SUA, a afirmat ca Rusia nu ar trebui sa aiba un comportament atat de iresponsabil si sa foloseasca arme nucleare in Ucraina, dar a spus deasemenea ca Vladimir Putin a mai facut lucruri iresponsabile in trecut, cel mai recent fiind lansarea invaziei impotriva Ucrainei.

“Secretarul american al apărării spune că a avertizat Rusia să nu folosească arme nucleare. Secretarul Apărării, Lloyd Austin, a declarat într-un interviu pentru CNN că i-a comunicat în privat ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, „să nu meargă pe această cale şi să conducă acest tip de comportament iresponsabil”.

„Nu văd nimic în acest moment care să mă facă să cred că (dictatorul rus Vladimir Putin) a luat o astfel de decizie”, a spus Austin. Cu toate acestea, el a adăugat că Putin a luat decizii iresponsabile în trecut, cum ar fi invadarea Ucrainei.”