E.ON: IMPORTANT Anunt privind Energia Electrica pentru Clientii Romani

E.ON IMPORTANTA Informare Oficiala Clientii Romania Intreaga

E.ON, una dintre cele mai mari si mai importante companii de energie din Romania, le transmite clientilor din toata tara doua anunturi foarte serioase despre care ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca, pe de o parte pot face economii, iar pe de alta parte pot castiga premii de la companie.

E.ON le spune romanilor ca au posibilitatea de a isi reduce factura la electricitate si sa lupte impotriva incalzirii globale daca isi sting luminile atunci cand ies din camerele in care isi desfasoara activitatea, ceva ce ar trebui sa ajute pe termen lung la unele economii la facturile de energie electrica.

Sfatul pe care cei de la E.ON Romania il fac vine impreuna cu un concurs special pe care il deruleaza pentru clientii care isi activeaza factuar electronica din E.ON MyLine, o varietate de premii fiind oferite de catre companie pentru toti clientii care aleg sa protejeze natura si sa primeasca facturile electronic.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la aceste promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati de ele, atunci puteti intra acolo pentru a vedea ce anume este oferit, si daca poate fi ceva de interes pentru voi, astfel incat sa economisi bani si sa le luati premiile.

Gesturile mici, transformate în obiceiuri sănătoase, te ajută și să reduci factura la electricitate, și să lupți împotriva încălzirii globale. Acum că ziua se micșorează, iar noaptea crește, fii super eroul care nu uită niciodată să stingă lumina atunci când pleacă dintr-o cameră. Idei Smart, economii de impact.

Activează factura electronică din contul tău E.ON Myline și ai o șansă de câştig. Fiecare lună din ultimii 3 ani în care ai avut activată factura electronică, îți aduce șanse suplimentare pentru extragerea de la finalul lunii octombrie, când poți câștiga o trotinetă electrică.