IMPORTANT Anunt al Kaufland care Vizeaza Toate Magazinele si Clientii

IMPORTANT Anunt Kaufland Vizeaza Toate Magazinele Clientii

Kaufland a facut un anunt foarte important care ii vizeaza pe clientii din toata Romania care ajung in magazinele sale din orice locatie in cursul perioadei urmatoare, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere oamenilor, in premiera, posibilitatea de a recicla inclusiv recipiente de produse de igiena, sau curatenie.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca are un aparat special care permite inclusiv colectarea acestui tip de recipiente din plastic, ceva ce desigur ca nu e usor de realizat, insa in ciuda acestui lucru, oricine vrea sa o faca pentru a proteja natura, poate inclusiv sa recicleze produse de acest gen.

In magazinele celor de la Kaufland Romania exista recipiente speciala in forma unei broaste testoase in care pot fi depuse inclusiv recipientele pentru produse de igiena, sau curatenie, astfel ca le puteti duce acolo daca vreti sa le reciclati intr-un mod responsabil, asa cum este si normal, pana la urma.

Kaufland Romania, daca nu ma insel, este singurul lant de hypermarket-uri care ne permite sa facem asa ceva in momentul de fata, iar asta pentru ca nu toate magazinele din tara le permit clientilor sa recicleze recipiente din plastic intr-un asemenea mod, asa ca putem profita de aceasta situatie acum.

Am introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor goale de produse de igienă sau de curățenie, ce vor fi reciclate pentru a proteja mediul înconjurător. În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, la intrarea în magazine, clienții pot depune recipiente diverse.

Produse de îngrijire personală: șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid.

Produse de curățenie: detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.