WhatsApp face in SECRET o Schimbare Majora pentru iPhone si Android

WhatsApp face SECRET Schimbare Majora iPhone Android

WhatsApp face in sfarsit in secret una dintre cele mai importante si mai cerute schimbari de catre milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre intgrarea sistemului care va permite blocarea inregistrarii de capturi de ecran, sau de inregistrari video pentru mesajele care pot fi vazuta doar o singura data.

WhatsApp a implementat deja in versiunea beta pentru Android a aplicatiei sistemul care ne va impiedica sa facem capturi de ecran si inregistrari video pentru orice fel de poze sau filme care ne-au fost trimise in conversatii de catre alte persoane, dar care vor putea fi vazute doar o singura data.

Aceasta optiune de a trimite poze si clipuri video care pot fi vazute o singura data, dupa care dispar, este disponibila de foarte multa vreme, insa WhatsApp Messenger a hotarat abia acum ca trebuie sa si protejeze ceea ce ofera aceasta functie, astfel ca a decis sa intgreze blocarea capturilor de ecran si a inregistrarilor video.

WhatsApp Messenger va afisa un mesaj in partea inferioara a aplicatiei cand incercam sa facem o captura de ecran, sau o inregistrare video, pentru ceva ce nu ar trebui sa fie inregistrat, iar mai jos puteti vedea cum arata totul, scopul principal fiind de a proteja oamenii care nu vor ca tot ceea ce trimit sa fie salvat.

WhatsApp va permite in continuare inregistrarea de capturi de ecran pentru conversatii, chiar daca in ele apar poze si clipuri video care pot fi vazute o singura data, insa nu vom putea face acest lucru daca accesam respectivul continut din cadrul aplicatiei de mesagerie oricand.

WhatsApp face SECRET Schimbare Majora iPhone Android blocare capturi ecran