AVERTIZAREA CEC Bank de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii din Romania

AVERTIZAREA CEC Bank ULTIMA ORA Toti Clientii Romania

CEC Bank a publicat o avertizare de ultima ora extrem de importanta pentru toti clientii din Romania, una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de periculoasa care nu ar trebui sa fie ignorata de catre cineva in momentul de fata, pentru ca le poate da mari batai de cap.

CEC Bank le vorbeste romanilor mai jos despre o noua campanie prin care persoane de rea credinta vor sa le fure banii romanilor folosindu-se de email-uri frauduloase care le sunt trimise de pe servere necunoscute, dar ele le spun oamenilor sa faca ceva altfel vor avea contul, cardul, suspendate, si nu vor mai avea acces la bani.

Conform celor de la CEC, daca primim vreun mesaj de acest gen, nu trebuie sa le dam curs, iar in cazul tranzactiilor pe care le facem, se solicita totdeauna aprobari, in timp ce pentru fiecare plata facuta primim si o notificare push care confirma faptul ca banii au fost transferati catre entitatea care ar trebui sa ii primeasca.

CEC incearca prin acest mesaj sa ii faca pe romani sa inteleaga faptul ca trebuie sa fie extrem de atenti indiferent de la cine primesc mesaje, si indiferent de ce tip ar fi ele, iar asta pentru ca nu risca sa ramana fara banii din conturi, bani care ar putea fi imposibil de recuperat, din pacate, in anumite conditii.

Dacă primești acest mail, te rugăm să-l raportezi. Pentru fiecare tranzacție îți sunt solicitate aprobări, iar în Mobile Banking CEC app primești în timp real notificări push pentru plățile efectuate. În plus, nu-ți vom cere să-ți securizezi cardul prin accesarea unor link-uri externe.