Enel: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru Toti Clientii Romani din Tara

Enel IMPORTANT Mesaj Oficial Toti Clientii Romani Tara

Enel, una dintre marile companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, le transmite tuturor un anunt extrem de important pe care ei ar trebui sa il stie chiar acum, iar asta pentru ca le explica in clipul video de mai jos toate metodele de transmitere a indexului de consum.

Enel a creat mai multe metode prin care putem sa transmitem rapid catre companie indexul cu tot consumul pe care l-am inregistrat intr-o luna, totul in ideea de a plati o suma cat mai apropiata de realitate cand vine vorba despre ceea ce consumam in locatia principala a noastra.

Conform celor de la Enel Romania, transmiterea constanta a indexului de consum este una dintre cele mai bune metode prin care ne putem asigura de faptul ca atunci cand vin regularizarile, nu vom avea sume mari de plata pentru a acoperi diferenta dintre consumul real si cel declarat/estimat.

Enel Romania permite trimiterea indexului de consum atat pentru energie electrica, cat si pentru gaze naturale, atat din platforma online MyEnel, cat si prin intermediul aplicatiei pentru telefoane mobile, la telefon, si nu doar atat, deci avem multiple metode prin care putem sa facem totul.

Cum preferi să ne transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale: online sau telefonic? La Enel, o poți face și online, și telefonic, după cum preferi. Transmiterea periodică a indexului la energie, în perioadele dedicate, este una dintre cele mai bune metode prin care să plătești cât consumi și să-ți administrezi consumul de energie electrică sau gaze naturale așa cum dorești.