LIDL Romania: IMPORTANT Anunt Oficial care Vizeaza Toti Clientii Romani

LIDL Romania IMPORTANT Anunt Oficial Vizeaza Toti Clientii Romani

LIDL Romania a facut un nou anunt oficial extrem de important care ii vizeaza pe clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le ofera oamenilor posibilitatea de a se bucura de ofertele speciale care au fost anuntate, si care vin ca surprize bune pentru noi toti.

LIDL Romania a lansat LIDL Plus cu doi ani de zile in urma, iar prin intermediul acestei platforme le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de o serie de oferte speciale pe care le pot debloca doar daca atunci cand fac cumparaturi isi scaneaza cardul la casa de marcat.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cateva dintre produsele pe care LIDL le ofera in cadrul acestei campanii au fost deja dezvaluite, iar pe website puteti gasi si explicatii clare cu privire la modul in care puteti intra in posesia lor in functie de cumparaturile pe care le faceti in aplicatie.

LIDL are foarte multe promotii extrem de interesante pentru clientii sai din toata Romania, si merita sa le aveti in vedere daca faceti in mod constnat cumparaturi din magazinele sale, mai ales ca multe dintre ele sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in Romania acum.

Activează opțiunea Cupon Plus din aplicația #LidlPlus, iar de fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul digital la casa de marcat, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, vei primi un premiu.

Activează opțiunea Cupon Plus, iar de fiecare dată când faci cumpărături, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, primești un cupon cu un premiu. Alege 1 din cele 2 produse GRATUITE. Campania are loc în perioada 3-30 octombrie 2022.