Orange Surprinde Clientii, ce da GRATUIT si Cum Poti sa Profiti Inclusiv Acum

Orange Surprinde Clientii GRATUIT Cum Poti Profiti Inclusiv Acum

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara despre una dintre deciziile bune pe care le-a luat pentru ei, iar asta deoarece a decis sa ne ofere gratuit premii in cazul in care accesam platforma Orange TV Go si urmarim continutul care este disponibil acolo.

Orange premiaza clientii din Romania care urmaresc AMC, sau JimJam, ambele canale fiind oferite gratuit in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar unii dintre cei care le urmaresc au sansa de a castiga premiile care constau intr-o boxa portabila “Pixel Art” Divoom Tivoo Max si jucarii “Pompierul Sam”.

Puteti sa urmariti orice fel de emisiuni care sunt transmise prin intermediul celor doua canale de televiziune de catre Orange Romania, iar asta pentru ca nu trebuie decat sa aveti activitatea inregistrata in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar asa sunteti in mod automat inscrisi in cadrul acestei campanii speciale.

Orange Romania deruleaza aceaste promotii de ceva vreme pentru clientii din Romania, insa desigur ca trebuie sa si fiti dornici sa profitati de tot, pentru ca altfel exista o mare sansa sa ratati premiile care sunt puse in joc, si nu se stie cand anume ar mai putea fi ele disponibile din nou pentru noi.

Un film sau un serial bun îți aduce mereu recompense. Iar la AMC găsești toamna aceasta titluri pentru toate gusturile. Urmărește canalul prin Orange TV Go până la 31 octombrie și poți câștiga, prin tragere la sorți, o boxă portabilă “Pixel Art” Divoom Tivoo Max.

Nu rata ultimul sezon din popularul serial „Better Call Saul”, difuzat în fiecare joi de la ora 22:00. În această perioadă, canalul este cu acces liber în aplicație.

Cei mai îndrăgiți eroi de la JimJam sunt acum alături de tine, oriunde ai fi, cu Orange TV Go. Ai acces liber la acest canal între 9 și 25 septembrie, ca să nu ratezi niciun episod din “Pompierul Sam” și multe alte desene animate. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți jucării cu “Pompierul Sam”.