Decizia lui Vladimir Putin in fata Esecurilor Repetate din Ucraina

Decizia lui Vladimir Putin in fata Esecurilor Repetate din Ucraina

Vladimir Putin a luat o decizie radicala din cauza esecurilor repetate din Ucraina, iar asta pentru alte solutii nu prea pare sa aiba in momentul de fata, presedintele de la Moscova parand sa ia deciziile privind razboiul fara a se consulta cu ministrii guvernului Rusiei, ceea ce desigur genereaza multe tensiuni.

Vladimir Putin ar fi si criticat in cercul interior de putere de la Kremlin, ceva ce deasemenea era de asteptat intr-un razboi de acest gen, dar cu toate acestea, presedintele Rusiei continua sa ia decizii care surprind extrem de multa lume, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla in perioada urmatoare.

“Putin nu le mai spune miniștrilor despre planurile sale, se confruntă cu critici în cercurile apropiate. Vladimir Putin s-a oprit să se consulte cu miniștrii și nu-i informează despre planurile sale, relatează postul de știri rus Meduza, citând surse anonime apropiate de Kremlin și guvern.

Putin ia el însuși toate deciziile critice după o scurtă discuție cu conducerea personalului serviciilor speciale și a agențiilor de aplicare a legii, potrivit lui Meduza.”