Enel: Anunt Oficial IMPORTANT pentru Clientii Romani din Intreaga Tara

Enel Anunt Oficial IMPORTANT Clientii Romani Intreaga Tara

Enel, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza electricitate si gaze naturale, a transmis un anunt oficial foarte important pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie modul in care ei pot sa se foloseasca de aplicatia MyEnel de pe telefon si tablete.

Enel explica mai jos, in cateva informatii, ce inseamna aplciatia MyEnel pentru telefoane si tablete, plus cat de utila poate fi ea cand vine vorba despre felul in care aceasta aplicatie ne permite sa ne administram serviciile de care beneficiem de la companie, sau chiar cand vine vorba despre plata facturilor.

Aplicatia pe care cei de la Enel Romania ne-o ofera permite vizualizarea rapida a soldului nostru, si chiar plata la fel de rapida a oricaror facturi care au fost emise deja pentru noi, totul intr-o interfata foarte simpla si usor de utilizat, ceva ce vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multa lume.

Enel Romania distribuie aplicatia sa in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, deci oricine poate sa o instaleze in propriul telefon pentru a se bucura de beneficiile aduse de catre utilizarea unei aplicatii de acest gen pentru administrarea serviciilor pentru care platim luna, de luna, bani.

Cum folosești aplicația MyEnel: pe telefonul mobil, pe laptop sau pe tabletă? Cu MyEnel, verifici rapid soldul și achiți foarte simplu facturile tale de energie electrică și gaze naturale. Dacă ai mai multe facturi de plătit, poți selecta pe care dorești să le achiți, în cazul în care preferi să nu plătești tot soldul.

Aplicația MyEnel este foarte utilă și dacă vrei să vezi și să descarci cea mai recentă factură, precum și pe cele 11 anterioare.