Joe Biden Pune Lumea in Alerta, cat de Mare e Pericolul Razboiului Nuclear

Joe Biden Pune Lumea in Alerta, cat de Mare e Pericolul Razboiului Nuclear

Joe Biden pune lumea in alerta cu un avertisment prin care ne atrage atentia asupra faptului ca pericolul unui razboi nucleare este la cel mai ridicat nivel din momentul in care SUA si Rusia au trecut prin criza rachetelor din Cuba, si totul pentru ca Vladimir Putin inregistreaza infrangeri in Ucraina.

Joe Biden spune ca Vladimir Putin nuglumeste cand vorbeste despre posibilitatea de a folosi arme nucleare tactice, biologice, sau chimice, pentru a castiga in razboiul din Ucraina, acolo unde armata Rusiei nu reuseste sa faca fata fortei pe care armata Ucrainei o are multumita armelor si pregatirii occidentale.

“Pericol de „Armagedon” nuclear cel mai mare de la criza rachetelor din Cuba. Președintele american Joe Biden a declarat în timpul unei strângeri de fonduri pentru democrați la New York că amenințările lui Putin de a folosi arme nucleare tactice nu sunt o glumă, a raportat Reuters. „Nu ne-am confruntat cu perspectiva Armaghedonului de la Kennedy și criza rachetelor din Cuba”, a spus el.

„Nu glumește când vorbește despre potențiala utilizare a armelor nucleare tactice sau a armelor biologice și chimice, pentru că armata lui are, s-ar putea spune, performanțe semnificativ mai mici”, a spus Biden. „Nu cred că există abilitatea de a (utiliza) cu ușurință arme nucleare tactice și de a nu ajunge cu Armaghedon.””