Kaufland: Masura SPECIALA Luata pentru Clienti in Magazinele din Romania

Kaufland Masura SPECIALA Luata Clienti Magazinele Romania

Kaufland le vorbeste tuturor clientilor din toata Romania despre un serviciu special pe care il ofera in momentul de fata pentru toata lumea, mai exact ceva de care oricine ar putea sa se foloseasca, el avand in centru aparatele de monede care pot fi transformate in carduri de cumparaturi in magazine.

Kaufland le permite romanilor sa scape de monedele care le aglomereaza buzunarele, ele putand fi lasate in aceste aparate si transformate in carduri pe care le putem folosi pentru cumparaturile pe care le facem in oricare dintre magazinele din toata tara, ceva ce ar fi util si benefic pentru multa lume.

Aceste aparate de adunat monede din magazinele Kaufland Romania sunt disponibile in foarte multe locatii din tara noastra, deci trebuie doar sa gasim locatia potrivita si sa lasam acolo toate monedele de care nu avem nevoie, apoi putem folosi cardul de cumparaturi pentru a cumpara orice dorim din magazine.

Kaufland Romania deruleaza acest program pentru toti romanii interesati, astfel ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la locatiile in care aparatele sunt disponibile pentru a fi siguri ca scapati de monedele de care nu aveti nevoie foarte rapid si simplu, asa cum se procedeaza si in alte tari.

Ai grămezi de monede adunate într-un borcan sau o pușculiță? Scapă de ele! Vino în magazinele noastre și schimbă toate monedele cu un card de cumpărături pe care îl poți folosi în orice magazin Kaufland. Cum procedezi?

Mergi la aparatul de colectat monede plasat chiar la intrare în magazin. Pune monedele pe sita metalică a aparatului. Preia chitanța emisă de aparat. Mergi la Biroul Informații pentru ridicarea cardului de cumpărături. Spor la cumpărături!