WhatsApp a LANSAT Oficial o Schimbare Mare in iPhone si Android

WhatsApp LANSAT Oficial Schimbare Mare iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea unei schimbari uriase pentru aplicatia de mesagerie, una despre care ar trebui sa stie miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca este de acum disponibila o noua functionalitate care ne ofera posibilitatea de a parasi grupurile de conversatii incognito.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru utilizatorii din intreaga lume in ideea de a le permite sa iasa din grupurile de conversatii fara ca alte persoane sa stie ce se intampla, o schimbare extrem de importanta care vine sa imbunatateasca nivelul de securitate pe care platforma il ofera acum.

Conform explicatiei oficiale pe care WhatsApp Messenger o ofera pentru noi toti, si pe care v-am oferit-o in perioada de testare beta a acestei functionalitati, nimeni nu va afla in momentul in care parasim un grup de conversatii, exceptie facand administratorii grupurilor, care vor sti ca am iesit.

WhatsApp Messenger nu va trimite notificari catre alte persoane din grupurile de conversatii in legatura cu iesirea noastra, deci acest lucru nu se va intampla, asa ca totul ar trebui sa se realizeze intr-un mod cat se poate subtil, dar noi vom ramane in lista persoanelor care au facut parte din acel grup.

Descopera iesirea incognito din grupurile de conversatii. Acum poți să ieși din chatul de grup ori de câte ori ai chef, fără a alerta pe toată lumea, deoarece numai administratorul grupului va fi anunțat când părăsești chatul.

Cine este alertat când părăsiți grupurile incognito ? Doar administratorul grupului. Ieșirea dvs. nu apare ca o notificare în chatul de grup.