ING Bank: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi

ING Bank Informarea IMPORTANTA Clienti Nu Stiau Multi

ING Bank le transmite clientilor din toata Romania o informare foarte importanta despre care ar trebui sa stie, iar asta pentru ca multi dintre ei nu stiu cum anume pot sa primeasca notificari pentru sumele de bani care le intra in carduri. Cei de la ING Bank vorbesc mai jos despre posibilitatea de a activa in telefoane notificarile pentru aplicatia Home’Bank, iar asa vom sti de fiecare data cand intra, sau iese, vreo suma de bani din conturile noastre.

ING Bank a implementat de foarte multa vreme in cadrul aplicatiei Home’Bank posibilitatea de a primi notificari pentru orice se intampla in conturile noastre, asa ca nu vorbim despre ceva complet necunoscut pentru multa lume. Pe de alta parte, exista totusi destule persoane care inca nu stiu beneficiile pe care aplicatia celor de la ING le ofera in momentul de fata, iar ele sunt disponibile gratuit pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de tot acum.

ING Bank: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi

ING explica mai jos cum putem activa rapid notificarile pentru tranzactiile care se petrec in conturile noastre, si vorbim despre notificari push care sunt primite in telefoanele iPhone si Android care au aplicatia instalata. E posibil ca uneori notificarile sa vina cu intarziere, in functie de cat de solicitate sunt serverele celor de la ING Romania, insa in general ar trebui sa primiti notificarile chiar in momentul in care se retrag banii din conturile voastre bancare.

ING Romania ofera inclusiv posibilitatea de a primi SMS-uri pentru orice fel de tranzactii care au loc in conturile noastre, in special cand vine vorba despre cele care au legatura cu administrarea conturilor de companii. Inclusiv in cazul acestora pot fi activate notificari push, asa ca aveti si aceasta optiune la indemana in momentul de fata, doar ca pentru companii exista o versiune separata a aplicatiei, asa cum exista si o platforma de internet banking separata.

ING Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la ceea ce ofera aplicatiile sale de mobile banking, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, trebuie doar sa intrati acolo.