Orange: ce Ofera GRATUIT in Fiecare Zi Clientilor din Toata Romania

Orange Ofera GRATUIT Fiecare Zi Clientilor Toata Romania

Orange are vesti extrem de bune pentru milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa ii surprinza cu o masura prin care le ofera posibilitatea de a beneficia de 2 ore de internet nelimitat gratuit zilnic. Vorbim despre un beneficiu pe care Orange il ofera pentru milioane de clienti care au cartele prepay si au activate extraoptiuni de minim 5 euro credit, deci daca nu aveti una activa in contul vostru, ar trebui sa o activati chiar acum.

Orange permite activarea acesteui beneficiu exclusiv direct din contul My Orange, iar dupa activare, avem 2 ore de internet nelimitat in care putem face orice dorim, si putem vedea orice ne intereseaza. Nu conteaza cat trafic de internet generam in cele 2 ore in care Orange ne ofera aceasta gratuitate, iar asta pentru ca totul e gandit in asa fel incat clientii sa beneficieze de internet cu viteza mare, si fara limita de trafic oricand au nevoie intr-o anumita zi.

Orange: ce Ofera GRATUIT in Fiecare Zi Clientilor din Toata Romania

Orange Romania este singurul grup de telecomunicatii care le ofera clientilor cu cartele prepay posibilitatea de a activa o extraoptiune de acest gen pentru numarul de telefon pe care-l folosesc in retea. Desigur ca alti operatori de telecomunicatii ofera si zeci de GB de trafic de internet pentru folosire lunara, insa si Orange Romania ofera asa ceva, dar cu toate acestea, ofera si 2 ore de internet nelimitat gratuit in fiecare zi, pentru orice am putea avea nevoie noi.

Orange Romania spune ca bonusul deja activat nu poate fi intrerupt in cele 2 ore in care avem internetul nelimitat disponibil gratuit, deci doar 120 de minute sunt disponibile pentru a face orice avem nevoie. Cei de la Orange spun ca acest beneficiu va permite folosirea internetului cu prioritate in comparatie cu traficul pe care-l avem disponibil, deci daca avem putini GB, sau nu mai avem GB deloc, tot vom putea naviga pe internet fara vreo limita.

“Activează zilnic bonusul de 2 ore internet national nelimitat, exclusiv din My Orange. Bonusul poate fi activat pe orice număr PrePay și poate fi folosit cu o opțiune activa de minimum 5 € credit cu beneficii naționale. Bonusul poate fi activat o singură dată intr-o zi calendaristică. Intervalul orar ales poate fi diferit în fiecare zi. Sesiunea de 2 ore nu poate fi întreruptă cât timp este în derulare. Bonusul va fi consumat primul, înaintea beneficiilor incluse în opțiune, după primirea SMS-ului de confirmare a activării.”

Orange are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la acest beneficiu substantial, si merita sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este disponibil pentru noi chiar acum.