Netflix: Masurile OFICIALE care Aduc Schimbari Majore in Europa

Netflix Masurile OFICIALE Aduc Schimbari Majore Europa

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere a luat una dintre cele mai neasteptate decizii pentru milioane de abonati din intreaga lume, iar asta pentru ca a hotarat sa schimbe echia executiva din Europa. Cei de la Netflix au hotrat sa il inlocuiasca din functie pe vicepresedintele pentru productii internationale, sa stabileasca o noua serie de atributii unui manager important din spania, dar sa si faca un hub pentru crearea de continut in Europa.

Netflix a decis sa creasca in mod substantial productia de filme si seriale pentru pietele internationale in cursul urmatorului an, ajungand la 97 de titluri care urmeaza sa fie produse si lansate. Anul trecut cei de la Netflix au produs doar 62 de titluri, astfel ca vorbim despre o crestere uriasa pentru a atrage si mai mult interes din partea clientilor internationali si a crestere interesul vis-a-vis de platforma de streaming video la cerere pentru anii urmatori.

Netflix: Masurile OFICIALE care Aduc Schimbari Majore in Europa

Netflix vrea sa isi creasca baza de abonati din afara SUA si Canada in urmatoarea perioada, iar asta pentru a compensa scaderea numarului de abonati pe care a inregistrat-o in cursul anului 2022. Netflix nu lanseaza la fel de multe titluri pentru piete internationale, in comparatie cu cele care sunt gandite special pentru SUA si Canada, sau special in limba engleza, dar aceasta strategie se schimba radical pentru a se creste interesul vis-a-vis de platforma.

Netflix poate sa atraga un numar mare de abonati noi, in special din Europa si Asia, daca ar avea mai mult continut facut special pentru aceste piete, si special in limbile pe care oamenii le vorbesc acolo. Desigur ca asta presupune si investitii pe masura, insa Netflix are bugetele necesare pentru a putea acoperi o asemenea expansiune majora care sa-i aduca si cresterea majora in numarul de abonati cu care spera sa-si mai linisteasca investitorii in aceasta perioada.

Netflix incearca diverse metode prin care sa creasca numarul de abonati in intreaga lume in momentul de fata, astfel ca nu este exclus sa mai vedem si alte decizii importante luate in urmatoarea perioada.