E.ON: Informarea Oficiala IMPORTANTA care Vizeaza Clientii Romani din Tara

E.ON Informarea Oficiala IMPORTANTA Vizeaza Clientii Romani Tara

E.ON, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor, are o informare foarte importanta pentru clienti din toata tara in legatura cu modul in care pot avea facturi mai mici pentru energia electrica, sau gazele naturale primite acum.

E.ON le spune clientilor care au ales sa profite de una dintre solutiile E.ON Life, sau E.ON Cool, ca pot obtine reduceri la facturile pe care le primesc lunar daca recomanda aceste solutii altor persoane, iar acelea aleg sa profite de ele, si sa le cumpere, ceva ce poate fi benefic pentru multi oameni.

Conform celor de la E.ON Romania, se ofera reduceri de 150 de LEI pentru facturile emise in cazul recomandarii solutiilor sale de incalzire, sau de aer conditionat, o suma care pentru unii dintre romani paote insemna chiar toata factura emisa in aceasta perioada, sau o reducere substantiala.

E.ON Romania are aceste solutii de ceva vreme disponibile pentru clientii din toata Romania, chiar daca ele nu sunt cele mai ieftine, sau cu produsele cele mai bune, dar daca sunteti interesati sa profitati de ele, si sa obtineti reducere la o factura lunara, atunci puteti profita de aceasta promotie speciala acum.

Adu-ți prietenii la E.ON și ai reduceri la factură Recomandă soluțiile E.ON Life și E.ON Cool prietenilor tăi și ai garantat reduceri pe factură, pentru fiecare pachet achiziționat de aceștia.

Ai achiziționat un pachet E.ON Life sau E.ON Cool și ai prieteni, vecini sau membri ai familiei care au nevoie de centrală termică sau aparat de aer condiționat? Spune-le despre soluțiile E.ON, nu uita să le comunici codul tău de încasare și, pentru fiecare recomandare încheiată cu un contract, tu primești reduceri la facturi. Mai multe recomandări, mai puțin de plată!