WhatsApp face in Complet SECRET o Schimbare Uriasa in Android si iPhone

WhatsApp face Complet SECRET Schimbare Uriasa Android iPhone

WhatsApp a facut in complet secret una dintre cele mai mari schimbarid in 2022 pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, o schimbare pe care multa lume o va aprecia cu siguranta, iar asta pentru ca vorbim despre o noutate uriasa pentru grupuri. Dupa ce a marit limita pentru grupurile de conversatii la 512 persoane cu nu foarte mult timp in urma, WhatsApp a decis sa creasca din nou aceasta limita la 1024 de persoane, deocamdata nu pentru toata lumea.

WhatsApp a inceput sa testeze posibilitatea de a crea grupuri de conversatii care permit adaugarea a pana la 1024 de persoane, deci dublu fata de limita oficiala actuala, iar asta va permite crearea unor grupuri care aduna foarte multa lume. Avand in vedere ca WhatsApp a implementat aceasta schimbare in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoane, ea este deocamdata disponibila exclusiv pentru cei care folosesc aceste aplicatii, nu pentru toata lumea.

WhatsApp face in Complet SECRET o Schimbare Uriasa in Android si iPhone

WhatsApp face Complet SECRET Schimbare Uriasa Android iPhone 1024 membri

WhatsApp Messenger va lansa aceasta schimbare majora pentru utilizatorii din intreaga lume dupa ce ea va fi testata suficient de bine pentru a fi folosita fara probleme de catre oricine va avea nevoie sa faca grupuri de conversatii atat de mari. E foarte posibil ca WhatsApp Messenger sa vrea sa ofere aceasta functionalitate impreuna cu sistemul pentru comunitati, cel care va oferi posibilitatea de a combina mai multe grupuri de conversatii in comunitati uriase.

WhatsApp a prezentat acest sistem ca unul perfect pentru scoli, de exemplu, iar cu aceasta dublare a numarului maxim de persoane care pot face parte din asemenea grupuri, putem vorbi despre comunitati cu mii, peste mii, de oameni. Desigur ca trebuie sa avem rabdare destula pana cand WhatsApp Messenger va lansa aceasta schimbare la care deocamdata doar lucreaza, dar cand va veni, ea ar putea aduce schimbari majore pentru iPhone si Android.

WhatsApp mai are si alte modificari mari pregatite pentru toata lumea, insa unele dintre ele sunt testate in versiunile beta ale aplicatiilor sale, in timp ce altele nu, si trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie pregatit oficial de lansare inainte de a le putea folosi.