Germania Trimite un Ajutor Militar de Importanta Majora pentru Ucraina

Germania Trimite Ajutor Militar Importanta Majora Ucraina

Germania a luat in sfarsit decizia pe care o asteptau ucrainienii, si va trimite sistemul de aparare antiaeriana IRIS-T impreuna cu 100 de tancuri din Grecis si Slovacia, totul ajungand in sfarsit acolo unde trebuie pentru ca Ucraina sa aiba capacitatea de a apara Europa.

Germania a refuzat pentru multa vreme sa furnizeze armament puternic pentru ca Ucraina sa se poata apara in razboiul pe care il duce cu Rusia, insa iata ca intr-un final ofera un pachet foarte important de ajutor militar care ar putea influenta foarte mult soarta razboiului.

“Germania anunță noi livrări de arme către Ucraina. Pachetul de arme furnizat Ucrainei de Germania va include sistemul de apărare antiaeriană IRIS-T și 100 de tancuri din Grecia și Slovacia.

„Trăim vremuri grave și, în astfel de vremuri, este, de asemenea, important să știm unde avem lacune în apărare”, a spus ministrul german al apărării, Christine Lambrecht, pe 8 octombrie, „Apărarea antiaeriană este unul dintre aceste domenii în care”. este urgent să acționeze.””