LIDL Romania Anunta iar ca da GRATIS Vouchere de 200 de LEI Clientilor

LIDL Romania Anunta iar ca da GRATIS Vouchere de 200 de LEI Clientilor

LIDL Romania continua sa inceapa saptamana cu anunturi privind ceea ce ofera gratuit pentru clientii din toata Romania care ajung in magazinele sale, iar asta pentru ca a dezvaluit in cursul acestei saptamani faptul ca de astazi are noi produse italiene in toate magazinele sale, iar ele vin cu surprize.

LIDL Romania le spune tuturor clientilor din tara faptul ca ofera in mod gratuit un frigider Fram, 5 sandwitch maker-uri, dar si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, ele putand fi folosite pentru cumparaturi din oricare dintre magazinele din toata tara, daca sunteti dornici sa profitati de acest lucru.

Conform informatiilor pe care LIDL le-a publicat, trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din tara, printre ele trebuind sa se afle in mod obligatoriu si unul din brand-ul Italiamo, iar bonul de cumparaturi trebuie sa il inscriem pe website-ul sau pentru particioare.

LIDL va extrage castigatorii dupa finalul campaniei care dureaza pana la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca avem destul timp la dispozitie pentru a cumpara orice ne-ar putea intresa, si pentru a ne inscrie in campania promotionala pentru a primi ceea ce este oferit gratuit pentru toti dintre noi chiar acum.

Specialitățile în stil italian aduc noi gusturi în lumea ta – și îți pot aduce și premii! Ai șansa să câștigi un Frigider Fram cu design retro, unul dintre cele 5 sandwich makere sau unul dintre cele 10 vouchere Lidl în valoare de 200 lei!

Înscrie aici un bon de minimum 70 lei, cu cel puțin un produs Italiamo, pentru a intra în concurs! Perioada campaniei: 10.10 – 16.10.2022.