NASA ne ATENTIONEAZA Privind Asteroizii care se Indreapta spre Pamanat Acum

NASA ATENTIONEAZA Asteroizii Indreapta Pamanat Acum

NASA a emis o noua atentionare pentru intreaga lume in legatura cu asteroizii care se indreapta cu foarte mare viteza spre planeta noastra in momentul de fata, iar asta deoarece exista cativa care trebuie sa fie in atentia noastra acum. Vorbim despre urmatorii 5 asteroizi pe care NASA i-a depistat ca fiind in drum spre planeta noastra, si care vor trece la distante nu foarte mari de Pamant in cursul urmatoarelor zile ceva ce nu ar trebui sa fie o surpriza majora.

NASA ne vorbeste despre asteroizi care au diametre de pana la cativa zeci de metri, care se indreapta spre Pamant, unii urmand a ajunge in cursul urmatoarelor ore, altii in urmatoarele zile, si vorbim despre distante care ajung pana la doar 800.000 de kilometri. Cel mai mare asteroid pe care NASA l-a depistat ca ajungand aproape de Pamant are denumirea 2022 RA5, el avand un diametru de 37 de metri, si urmand a trece la 5.02 milioane de kilometri de planeta pe 12 octombrie.

NASA ne ATENTIONEAZA Privind Asteroizii care se Indreapta spre Pamanat Acum

NASA ATENTIONEAZA Asteroizii Indreapta Pamanat Acum apropieri

NASA a detectat totusi un asteroid cu diametru de 12 metri, care are denumirea 2022 TS, care se va apropia la 887.000 de kilometri fata de Pamant, adica putin mai mult de 2 ori distanta dintre luna si planeta noastra. Mai exista si alte roci care au diametre diferite, si vor trece la distante diferite fata de Pamant, insa per total niciunul nu ar trebui sa loveasca planeta pentru a produce pagube insemnate, cel putin conform celor de la NASA.

NASA detecteaza zilnic foarte multe asteroizi care se indreapta spre Pamant la diverse viteze, si ne prezinta rocile care ajung cel mai aproape de planeta, iar asta pentru ca daca traiectoria vreunuia este deviata, ar putea lovi planeta noastra. Toti asteroizii pe care-I puteti vedea mai jos au fost descoperiti in ultima vreme de catre NASA, insa in cursul zilelor urmatoare vor fi publicate si informatii cu privire la altii care se apropie de Terra.

NASA monitorizeaza in mod constant spatiul cosmic pentru a depista orice fel de amenintari mai mari, sau mai mici, care pun in pericol Pamantul, iar acest lucru are menirea de a ne tine in viata indiferent ce vine din spatiul cosmic acum.