BANCA Transilvania: IMPORTANTA Informare Oficiala Emisa Clientilor din Romania

BANCA Transilvania IMPORTANTA Informare Oficiala Emisa Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Romania, a anuntat o foarte importanta premiera pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a hotarat in mod oficial sa ofere posibilitatea de a incasa instant bani in euro trimisi de la diverse banci din Europa, cu o conditie majora.

BANCA Transilvania este acum parte a sistemului de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement), iar multumita acestei decizii este singura banca din tara noastra care poate sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de transferuri instant in euro de la banci din Europa.

Conform celor de la BANCA Transilvania, clientii pot sa urmareasca prin intermediul NeoBT si BT24 cand ajung banii in conturile lor, deci din acest punct de vedere exista o metoda foarte simpla de a umari ceea ce se intampla cu banii care trebuie sa ajunga din alte parti din Europa, ceea ce este bine.

BANCA Transilvania ofera acest serviciu fara a le cere vreo plata suplimentara clientilor din Romania, asa ca e important sa aveti in vedere inclusiv acest lucru, si sa profitati de tot ceea ce este disponibil pentru noi in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie extrem de benefica pentru noi toti.

Banca Transilvania a lansat încasările instant în euro, serviciu gratuit datorită căruia persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii de la una dintre băncile din Europa, parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement). BT este singura bancă din România care oferă clienților această facilitate.

Clienții Băncii Transilvania pot urmări primirea banilor prin Neo și BT24. Plățile Instant au fost lansate în România acum trei ani de Transfond, Banca Transilvania și CEC Bank, însemnând posibilitatea de a transfera lei, în timp real și non-stop, către celelalte bănci din România care au aderat la acest sistem.